Hej på er alla glada!

Det tar ett tag mellan inläggen här, men det är inte alltid tiden eller orken räcker till, men det har ialla fall inte gått ett år sen sist. Det finns fler av er därute som också bloggar, men som har varit väldigt lata på den fronten den sista tiden. Sätt fart, jag väntar och vill läsa ju.

Sen jag ringde kundvärden och klagade på våra grannar, har det varit ganska lugnt. Det har varit ett par tillfällen som det har varit lite livat, men jag har inte ringt tillbaka för jag vill inte verka alltför gnällig. I morse däremot ringde jag igen. De höll världens låda till kl 05 i morse. Det lät som om dom var på väg ner genom taket emellanåt. Det skreks, tjoades, sprang och hoppades. Kundvärden skulle genast ta kontakt med dom igen, så får vi väl se hur länge det håller denna gången. Jag vet i alla fall hur jag ska gå vidare om det händer fler gånger.

Idag hade jag bestämt att jag skulle damma, och städa toaletten, och i morgon tänkte jag dammsuga och tvätta golven. Malin, Mattias och Lovisa kommer hit på fredag, och då vill jag att det ska vara klart.

Dammat överallt och städat toan fick jag i alla fall gjort idag, fast det tog hela eftermiddagen. Jag får ta lite, sen vila, och ta lite till, men det blev klart till slut, ska bara tvätta mattorna i badrummet. Önskar att jag hade mer energi, men man kan väl inte begära för mycket. Jag ska väl vara glad att jag slipper gå med näringsdroppet 12 tim/dag för tillfället, för annars hade jag väl klagat på det med. Haha, man är aldrig nöjd. Abbe jobbar och är inte hemma förrän kl. 22, så han kan man inte agera arbetsledare över med städningen.

Annars har det väl inte hänt så mycket här den sista tiden. Abbe har haft två veckors semester, men jobbar denna veckan t om söndag, sen har han tre veckors semester igen. Det sägs att det ska bli sommar fr o m i morgon, hoppas verkligen att det stämmer. Vi här nere har inte varit bortskämd med sol och värme hittentills, så det borde bli vår tur nu. Jag skulle så gärna vilja orka att vi kan åka ner till stan en solig dag, och sätta sig på en uteservering och ta en kall öl. Det är något jag saknar väldigt mycket på somrarna, men tyvärr något som jag klarar mindre och mindre. Jag har bestämt att det måste bli ändring på det, så åtminstone en gång ska vi göra det denna sommaren. Visserligen kommer ju festivalen snart, men den brukar jag inte kunna gå på, annars är det också mysigt att sätta sig ner med en kall öl, och bara titta på folket.

Vi har varit ute i Påarp lite oftare än vanligt, man får passa på att träffa Joakim och Malin nu när dom är här och hälsar på. Dom åker tillbaka igen om två veckor, och sen dröjer det två år till nästa gång.

Jag har en ny mobil. Samsung galaxy S4, som jag har haft i en vecka nu. Jag har bara lite till att gå igenom, sen kan jag nog allt, och Abbe fick min samsung note. Tyckte det var mest rättvist att jag fick den nya, och han min gamla, eller hur? Hittentills är jag supernöjd över den i alla fall, och det kommer jag nog att vara hädanefter med.

Det känns lite dumt att skriva inlägg när man inte har något att skriva om, det blir så hackigt och inget sammanhang, men kände bara att jag ville höra av mig ändå. Jag får hoppas att jag har något vettigt att skriva om nästa gång i stället.

I morgon händer det som sagt inget mer än att jag ska ta golven, men först ska jag passa Nikitha ett par timmar.

Nu sitter jag ner och bara slappar. Hunden har varit ute, jag har fått i mig kaffe och en macka, fattas bara en dusch som jag ska ta om en stund. Vi får se när jag har orkoch tid att återkomma här nästa gång. Jag tror inte det det blir så mycket tid över när vi har Lovisa springandes här på , dagarna, man vill ju ägna sig åt henne så mycket som möjligt när man träffas. Det blir ju inte så ofta som man vill eftersom dom inte bor här utan i Sthlm.

Måste bara visa denna lilla kycklingen som jag fick av Nikitha igår.


Nä, nu får det räcka för idag, duschen kallar på mig. Dags att sätta igång spotify och gå in i duschen. Ni får ha det så bra allihopa, och va rädda om varandra. Vi hörs.